Представена публикация

СПИСАНИЕ „ВКУСОТИИ В ЧИНИИ“ Е ВЕЧЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ!

Имаме ли нужда от добра вест? Да! - Ето я: "Вкусотии в чинии" - тържество на добрият вкус с повече от 100 рецепти в брой 8 ...

сряда, 10 септември 2014 г.

GIOVANNI MARRADI - Vanessa's Dance

НАЙ-НЕЖНИЯТ ИТАЛИАНСКИ КОМПОЗИТОР И ИЗПЪЛНИТЕЛ GIOVANNI MARRADI

ЗА ДЖОВАНИ

Giovanni е един от най-успешните експресионисти пианисти на 21-ви век. (Композитор, звукозаписен артист, аранжор, изпълнител, изобретател и карикатурист. Сто и двадесет хиляди CD-та, продадени в един 120 минута сегмент на QVC! Продал е над четири милиона CD-та.
Giovanni също така продуцира, режисира и е продуцент на "Светът на музиката - Джовани" A 28-ми телевизионен сериал, излъчва по целия свят от "Warner Brothers Television" И двете предавания "Светът на музиката Джовани" и Джовани - самият себе си" са били номинирани и получава няколко награди от Национална академия за телевизионни изкуства и науки. Giovanni е записал над 150 CD-та и две DVD-та от своите телевизионни Промоции. Днес той продължава да композира, учи, записва и изпълнява за зрителите по целия свят. Докато е живял в в Las Vegas, Giovanni е имал близко приятелство с Франк Синатра, което продължава до смъртта му.
Един ден Франк ме попита какво искам от живота. Казах му, че аз искам да докосна сърцата на хората, както той го прави. Той погледна право в мен и ми каза: "Знам, че ще го направиш! Можах да го видя в очите ти." Джовани е в момента записва нов албум и е планирал да снима следващо свое участие в Телевизия Special.