Представена публикация

СПИСАНИЕ „ВКУСОТИИ В ЧИНИИ“ Е ВЕЧЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ!

Имаме ли нужда от добра вест? Да! - Ето я: "Вкусотии в чинии" - тържество на добрият вкус с повече от 100 рецепти в брой 8 ...

събота, 25 март 2017 г.

На 27 март търсете цветните „Вкусотии в чинии“ по читателски писма на тема: „МОЯТ ВЕЛИКДЕН“



Изборите са храна за ума и емоциите, козунаците са символи на вярата и радостта и храна за  тялото. Едното не изключва другото. И в понеделник, 27 март, независимо дали сте натъжени и обнадеждени, не пропускайте да си набавите веселия, практичен, много разнообразен и пълноценен Великденски цветен брой на списание „Вкусотии в чинии“ – по рецепти от цяла България!

Там ще намерите 101 от най-добрите, точни и лесни рецепти за чудни козунаци, кифлички, сладкиши, боядисани яйчица в багрите на дъгата, ястия с агнешко за празника и още вкусотии.

Гост на нашите читатели ще бъде един от най-красивите гласове на фолка – НЕЛИНА.

КАКВО ЩЕ ПРИГОТВИТЕ ПО РЕЦЕПТИТЕ НА „ВКУСОТИИ В ЧИНИИ“? ЛЕКО ЩЕ ПРИОТКРЕХНЕМ ЗАВЕСАТА:

Ø Украински парен козунак с глазура:
С прясно мляко, сметана, масло, яйца, стафиди и ром, както и захарна глазура с белтъци – това ще стане едно от най-вкусните и добре изглеждащи творения на вашите кулинарни умения. А ще е и любимо лакомство в къщи.
Ø Пасха с извара и шоколадова глазура:
С нежна извара, пресни жълтъци, масло, сметана, сушени кайсии, стафиди и орехови ядки, както и с шоколадова глазура, този обичан от славяните сладкиш ще ви разкрие очарованието на една не много използвана по нашите ширини, но добра и здравословна кухня.
Ø Италианско „Панетоне“ – стъпка по стъпка:
Прочутият дълготраен и ароматен козунак, който се продава в красиви кутии и скъпа цена по празниците у нас, ще разкрие стъпка по стъпка своите тайни. В него ще се съчетаят вкусът на стафидите, портокаловите и лимонови захаросани корички с меда, виното „Марсала“ и аромата на ваниловите шушулки. Но това ще е само част от магията, нареченаПанетоне“.