Представена публикация

СПИСАНИЕ „ВКУСОТИИ В ЧИНИИ“ Е ВЕЧЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ!

Имаме ли нужда от добра вест? Да! - Ето я: "Вкусотии в чинии" - тържество на добрият вкус с повече от 100 рецепти в брой 8 ...

четвъртък, 9 януари 2014 г.

В ГОДИНАТА НА КОНЯ ВСЕКИ ИМА ШАНС

В годината на Коня всеки има шанс: На 31-ви януари 2014-та китайският хороскоп попада под знака на коня. Какви са прогнозите за родените под знака на това благородно животно? За всяка зодия – ще е различно! Но като цяло се очертава година, наситена с емоции. За всички предстои редуване на възходи и спадове, но периодът може да се определи като добър, тъй като конят предоставя възможност на всеки да опита късмета си и да постигне целите си. В следващите 12 месеца носете повече зелено.


На 31-ви януари 2014-та китайският хороскоп попада под знака на коня. Какви са прогнозите за родените под знака на това благородно животно? За всяка зодия – ще е различно! Но като цяло се очертава година, наситена с емоции. За всички предстои редуване на възходи и спадове, но периодът може да се определи като добър, тъй като конят предоставя възможност на всеки да опита късмета си и да постигне целите си.
В следващите 12 месеца носете повече зелено, дръжте в себе си талисман във формата на кон, а у дома наблягайте предимно на дървения интериор.

Конят като зодиакален знак

Конят е седмият по ред зодиакален знак в китайски хороскоп. Той се отличава със завидни положителни качества.
В годината на Коня всеки има шанс: На 31-ви януари 2014-та китайският хороскоп попада под знака на коня. Какви са прогнозите за родените под знака на това благородно животно? За всяка зодия – ще е различно! Но като цяло се очертава година, наситена с емоции. За всички предстои редуване на възходи и спадове, но периодът може да се определи като добър, тъй като конят предоставя възможност на всеки да опита късмета си и да постигне целите си. В следващите 12 месеца носете повече зелено, дръжте в себе си талисман във формата на кон, а у дома наблягайте предимно на дървения интериор.В годината на Коня всеки има шанс: На 31-ви януари 2014-та китайският хороскоп попада под знака на коня. Какви са прогнозите за родените под знака на това благородно животно? За всяка зодия – ще е различно! Но като цяло се очертава година, наситена с емоции. За всички предстои редуване на възходи и спадове, но периодът може да се определи като добър, тъй като конят предоставя възможност на всеки да опита късмета си и да постигне целите си. В следващите 12 месеца носете повече зелено, дръжте в себе си талисман във формата на кон, а у дома наблягайте предимно на дървения интериор.Представителите на този знак са интелигентни, енергични и добродушни. Умеят да работят в екип и се стремят към усъвършенстване в професията. Конят също е и символ на сила и гордост.
Недостатъците на този знак са липсата на търпение и склонността към песимизъм. Освен това конят е животно с независим дух, което понякога му пречи да се вслушва в съветите на своите близки. Късмет му носят числата 2, 3 и 7, а елементът му е огънят. Добре се разбира с Тигър, Куче и Плъх.
Подобно на останалите знаци в китайския хороскоп, Коня  също има своите разновидности. 2014-та е годината на дървения кон, често наричан още зеления кон, защото опашката и част от крайниците му били рисувани в зелено. Дървения кон се отличава от останалите си „събратя” с повече разум. Той обича да разширява познанията си, като следва модерни подходи, но без да се бори за надмощие. Търсен приятел, защото се отнася внимателно към всички.

ПЛЪХ – няма покой за теб

(През ХХ век към зодията Плъх принадлежат родените през 1900-та година и от там нататък – през 12 години.
През ХХI век към Плъх принадлежат родените през 2000-та година година. И от там нататък – през 12 години.)
За зодия Плъх годината ще е много динамична. Нещата ще се случват едно подир друго. Покой за хората, родени под този знак, няма да има, така че ако сте решили да се изкачите по кариерната стълбица, работете усърдно. Благоприятен период ще бъде края на пролетта и началото на летният период. Тогава е моментът да стартирате нави начинания.

БИК – чакат те трудни дни

(Започва от 1901 г. и през 12 години. През ХХI век започва от 2001 г и е през 12 години)
Хората, родени под знака на Бика, ги очакват трудни моменти, който ще бъдат бариера за довършване на започнатите дела. През пролетта Бика може да получи интересни оферти от близки хора – добре е да се възползва.

ТИГЪР – право към целта

(Започва от 1902 г. и - през 12 години. А през ХХI век започва от 2002 г и пак е през 12 години)
Прогнозата не обещава сладък живот за Тигрите. Владетелят на годината – Коня, ще се отнесе много дружелюбно към онези от тях, който се трудят неуморно. В началото на есенният период Тигрите усилено ще вървят към целта и някои от тях ще реализират своите планове.

ЗАЕК – бъди в окото на бурята

(Започва от 1903 г. и - през 12 години. А през ХХI век започва от 2003 г и пак е през 12 години)
За да имат успех представителите на зодията трябва да имат бърза реакция. Събитията около тях ще се променят всекидневно, за Заека е много важно да е в центъра на тези събития. Затова той трябва да е добре осведомен - главното е да бъде в крак със събитията. Благоприятни периоди са края на зимата и втората половина от годината.

ДРАКОН – събития като на филм

(Започва от 1904 г. и - през 12 години. А през ХХI век започва от 2004 г. и пак е през 12 години)
Наситена година! Събитията ще се сменят доста често, но Дракона ще е в състояние да посрещне тези предизвикателства. Несправедливост може до очаквате в любовната сфера. Не казвайте на партньорите си, че техните стъпки не са правилни. През есента те сами ще се убедят в това.
ЗМИЯ - карай я по-полека
(Започва от 1905 г. и - през 12 години. А през ХХI век започва от 2005 г. и пак е през 12 години)
През годината ще има много светли и тъмни полюси в живота на Змията – и трудности, но и успехи. Конят приканва змията да се съсредоточи и да намери изход от създалата се ситуация. Прибързани решения не са ползотворни. Периодът в края на лятото е особено благоприятен да съберете сили и да решите всички наболели проблеми. През есента имате шанс да измените живота си в положителна насока. Периодът ще предложи нови цели и партньорства.

КОН – и звездите помагат

(Започва от 1906 г. и - през 12 години. А през ХХI век започва от 2006 г. и пак е през 12 години)
Много важна и ползотворна година за Коня. Всички поставени от него цели ще бъдат постигнати, звездите също ще помагат в тази насока. Преломните моменти ще бъдат в края на пролетта и началото на лятото.

ОВЦА – не се превъзнасяй

(Започва от 1907 г. и - през 12 години. А през ХХI век започва от 2007 г и пак е през 12 години)
За Овцата годината ще бъде доста противоречива. Заради своите не въздържани амбиции тя може да загуби приятели. За да няма големи разочарования трябва да се стегне още в началото на годината. В професионалната сфера също са възможни неуспехи. Не летете в облаците, вие много идеализирате хората и обстоятелствата.

МАЙМУНА - винаги намира изход

(Започва от 1908 г. и - през 12 години. А през ХХI век започва от 2008 г и пак е през 12 години)
Коня недолюбва Маймуната и всячески ще й пречи. Маймуната успешно ще се справи. Промените, който ще настъпят за представителите на зодията, ще са ползотворни. Възможно е да загуби приятел или да пропадне план, но не трябва да се ядосва - това е за добро. По принцип през годината Маймуната е очакват много сюрпризи, но тя винаги ще намери изход.
Най-важен месец за представителите на зодията е септември. Възможно е тогава някой от вас да сменят местожителство или делови партньор, или коренно да променят своя живот. Без опасения се отправете на далечни пътешествия, които ще ви донесат нови и интересни запознанства.

ПЕТЕЛ - в търпението е ключът

(Започва от 1909 г. и - през 12 години. А през ХХI век започва от 2009 г. и пак е през 12 години)
Представителите на зодията трябва доста да се потрудят,  за да имат успех през годината. Януари се очертава да бъде доста сложен. Нетърпението може да им изиграе лоша шега. Спокойно трябва да приемат мнението на другите хора при възникване на ситуация и да решават само тези проблеми, който са от тяхната компетенция.

КУЧЕ – животът ще е въртележка

(Започва от 1910 г. и - през 12 години. А през ХХI век започва от 2010 г. и пак е през 12 години)
В годината на коня кучето ще бъде богато възнаградено. Събитията в живота на зодията ще се сменят с такава бързина, че те няма да разберат, кога годината е преминала. Възможно е някой от тях да станат лидери.
Мнозина могат да решат да се отправят на пътешествие - смяната на обстановката ще повдигне тяхното самочувствие. Но трябва да пътуват само в Европа.

СВИНЯ - бъдете реалисти

(Започва от 1911 г. и - през 12 
години. А през ХХ
I век започва от 2011 г. и пак е през 12 години)
Звездите ви съветват - да бъдете реалисти. Вероятно е в средата на пролетта да пропаднат важни проекти. Но не се паникьосвайте и не правете от това трагедия. Настройте се на положителна вълна и всичко ще се получи.